zondag 23 maart 2014

Spring is in the air

Winter is mijn favoriete seizoen, without a doubt, maar de lente heeft toch ook altijd wel iets; Fris, groen, bloemetjes in bloei, Pasen...

Dus toen ik de lente krans op de blog van Echtstudio zag, werd ik meteen verliefd. Ik kreeg het maar niet uit m'n hoofd. Ik móest hem maken. (De meeste mensen zullen hem vorig jaar al wel gemaakt hebben, maar ja toen haakte ik nog niet dus ik loop misschien een beetje achter..)


Dus ik de mooie pastel kleurtjes van Drops Paris besteld, en een piepschuim krans van 25cm bij de Pipoos gekocht -- die hadden ze alleen ik de platte variant, maar da's niet erg.

En haken maar! :)


Ik heb geprobeerd er een beetje mijn eigen variatie op te maken, wat best nog wel een gepuzzel was. Achteraf bleek ook dat ik het lapje toch net een steek of 2 te breed had gemaakt -- en ik had het, zo dacht ik, nog wel zo goed uitgetest om de krans.. Maar goed, uiteindelijk viel het gelukkig nog wel mee. Beter ietsje te breed dan te krap, zullen we maar zeggen. 


Het grootste werk was gedaan; nu de bloemetjes, blaadjes en paaseitjes nog..En ta-daaaaaah!!


Ik heb het advies van Lucy van Attic24 opgevolgd en alle losse onderdelen (bloemetjes, blaadjes etc) met speldenkoppen vast gezet. Véél makkelijker en je kan het nog eens uithalen als het niet naar je zin zit. Of de eitjes eruit als Pasen voorbij is. 

Ik ben echt zo blij met het resultaat. Om helemaal verliefd op te worden, nietwaar? Hij heeft een mooi plekje in de woonkamer gekregen, zodat we 'em goed kunnen zien.

Echt, elke keer als een (nieuw) projectje af is, ben ik toch altijd weer verbaasd dat het mij gelukt is haha. :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten