woensdag 7 mei 2014

Update

Ik moet nog steeds een beetje wennen aan dat bloggen, geloof ik.. Het is alweer ff geleden dat ik iets gepost heb, maar ik heb natuurlijk niet stil gezeten. ;) Hier maar eens een kleine update:

Voor mijn broer en schoonzus heb ik deze schattige ram gemaakt. (dat is namelijk hun beide sterrenbeeld.)

Ik heb grotendeels het patroon van Sweet 'N Cute Creations gebruikt. Behalve het hoofdje, die heb ik zelf ontworpen, omdat ik dit toch net iets meer natuurgetrouw vond. En dat bleek een goede keuze want ze vonden 'em erg leuk. 

Wat heb ik nog meer gemaakt? Oh ja, deze kussenhoes van granny squares:

De achterkant is van stof en die heeft mijn hele lieve moeder gemaakt, want de naaimachine en ik zijn niet de beste vriendjes. :p

En omdat ze de liefste moeder van de wereld is, heb ik dit telefoonhoesje voor haar verjaardag gehaakt:


En verder heb ik hard gewerkt aan mijn granny squares sprei. Hij is zo goed als af, ik moet er alleen nog een mooie rand om haken. En de ene sprei is nog niet af, of m'n handen jeukte alweer om een nieuwe te beginnen. En tja, dat kon niet anders dan een...... Ripple! Jep, ook ik ben aangestoken door het ripple virus! Na lang wikken en wegen, heb ik gekozen voor deze pastel kleurtjes. In Stylecraft Special DK natuurlijk. Dat haakt zo lekker, en is zo fijn zacht; perfect voor een sprei.

Het begin is al gemaakt! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten